ESP for Hotel and Catering Industry

2013 m. balandžio 30 d., antradienis

Europass CV



Pranešimą parašė Unknown ties 02:42
Siųsti el. paštu BlogThis!Bendrinti sistemoje XBendrinti sistemoje „Facebook“Bendrinti sistemoje „Pinterest“

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Senesnis pranešimas Pradinis puslapis
Užsisakykite: Rašyti komentarus (Atom)

Tinklaraščio archyvas

  • ▼  2013 (20)
    • ▼  balandžio (20)
      • Europass CV
      • Self - assessement of my achievements
      • Taking telephone requests
      • Dealing with complaints
      • Blue food
      • Dealing with requests
      • Slow Food and Slow Cities
      • At a restaurant
      • Receiving guests
      • Giving polite explanations
      • Luke Hayes-Alexander Teenage Master Chef
      • A Healthy Lifestyle
      • Taking restaurant bookings
      • Taking room reservations
      • Hotel Confirmation
      • Letter of a hotel booking
      • Free Wi-Fi Top Of Hotel Guests Wish List
      • Hotel in Lithuania - Stikliai and Hotel in New Yor...
      • My future profession
      • Taking phone calls

Apie mane

Unknown
Rodyti visą mano profilį
Tema „Vandenženklis“. Teikia „Blogger“.